Home  ▶  Get in touch  ▶  Forum  ▶  We've had some technical issues

We've had some technical issues

Print this page
Create an account to receive an e-mail when someone replies to this thread
Posts: 5
This thread is closed. You are welcome to log in and submit a new thread.
Arno
Arno
14331 posts
expert &
moderator
May 30, 2016 - 8:32 PM

Dear all,

We've had some technical issues during the past week. That forced us to switch off certain functionality of the website, including the option to post to the forum. Although we're still performing some tests, everything seems to be solved now.

Our apologies for the inconvenience, and thanks for your patience!

Arno & Annika

darrell
darrell
38 posts
active member
May 31, 2016 - 3:27 AM in reply to Arno

Thanks for the hard good work you do for all!!!!!!!!!!!!

Arno
Arno
14331 posts
expert &
moderator
May 31, 2016 - 7:19 AM in reply to darrell

Thanks Darrell, glad to hear it's appreciated!

Jalica
Jalica
3 posts
new member
May 31, 2016 - 9:14 AM

Hallo Arno,

Ik miste jullie berichten al een paar dagen.

Fijn dat ze er weer zijn.

Hopelijk heb je niet te veel gedoe ervaren.

Jullie berichten zijn een bron van inspiratie voor ons verblijf in Zwitserland.

Bedankt!!

Arno
Arno
14331 posts
expert &
moderator
May 31, 2016 - 9:46 AM in reply to Jalica

Thanks a lot Jalica!

SWISS TRAVEL MUST KNOWS

All you need to know about traveling by train, bus or car in Switzerland.

More

NEED SOME TIPS ON WHERE TO SLEEP?

Hand picked Swiss hotels and other accommodations are right here.

More
© MySwissAlps.com 2002-2020